maandag 30 januari 2012

Hete carwash op Russiche streak-zender 'Peper'

Logo van tv-kanaal ‘Peper’
Oktober 2011 werd in Rusland het tv-kanaal Pjerets (Ru: Перец, vert. Peper) in de ether geslingerd. Het kanaal heeft een hoog ‘blote-tieten-gehalte’ en geeft de Russische jongeren de kans zich te laven aan een dagelijkse portie fijnzinnigheid. Het programma Garjatsjaja Avtomoika (Ru: Горячая автомойка, vert. Hete Carwash) illustreert op schone wijze hoe Rusland met rasse schreden het dagelijkse aanbod van erotiek en pulp op de Westerse buis inhaalt en voorbij schiet.

Met schuddende billen, natte truitjes en naaldhaken gaan krolse dames met doorsopte sponzen sportauto’s te lijf. De mannelijke eigenaar van de auto beziet deze schoonmaakbeurt zichtbaar bewogen vanachter het stuur. Het concept van Hete Carwash in een notendop.
Het programma ging 31 december jl. van start en wordt gepresenteerd door de in Rusland bekende rapper Bogdan Titomir. Op een Segway snelt hij door de studio waarbij hij niet veel verder komt dan kreten als ‘oei joei joei’, ‘ahaaah’ en ‘garjatsji popki!’ (vert. hete konten). Zodra de sportwagens weer glanzen van genot kan de Russische kijker weer zonder zorgen naar bed. En, morgen zijn er natuurlijk weer nieuwe vieze auto’s die vragen om gewassen te worden. Laat dat maar aan Titomir en consorten over.
Hete Carwash, een van de vele voorbeelden van de versnelde vererotisering in Rusland.

Lees ook over de Oekraïense Coolbaba!


Presentator van Hete Carwash, Bogdan Titomir.